How it works

Loading

Overal inzicht

Wattcher Mobile laat overal je energieverbruik zien: de details van afgelopen dag, week, maand en jaar. Deze data komt van de datalogger in je huis.

 

 

Op het weekoverzicht zie je hoe goed je het deze week doet. Je geeft hiervoor zelf een target op. Bespaar je op een dag dan zie je groene vlakken, verbruik je meer dan zie je rode vlakken.

 

Onderaan het weekoverzicht staat een tijdlijn met tips. Iedere week sturen we nieuwe bespaartips om nog meer inzicht te geven. In de tijdlijn staan ook de weekoverzichten van de voorgaande weken, zodat je snel een overzicht hebt van het historisch verbruik.

Toevoegen aan startscherm

 

   •••


Windows                                Android                                 Apple

 

Windows phone:  ga naar m.wattcher.nl en druk de menuknop • • • , klik vervolgens op "sneltoets op startpagina" of "add shortcut to home".

 

Android phone:  ga naar m.wattcher.nl en druk de menuknop, klik vervolgens op "sneltoets op startpagina" of "add shortcut to home".

 

iPhone & iPad: ga naar m.wattcher.nl en druk op de menuknop, klik vervolgens op "aan home toevoegen".

Login met een account

Om in te loggen heb je een account nodig. Bij de aanschaf van de Wattcher heb je hiervoor een Accesskey gekregen. Ga naar www.wattcheronline.nl om met deze Accesskey een account aan te maken op de desktop website.

 

We wensen u een mooie manier van energiebesparen!

Het Wattcher team (info(at)wattcher.nl en www.wattcher.nl)